Netuším přesně, co to je. Ale tento web z nějakého důvodu používá cookies. Beru to na vědomí. A vy?

minerals70 a AquaHEMP: Od začátku jsme u toho!

03.03.2021

minerals70 a AquaHEMP: Od začátku jsme u toho!

...a pěkně se to s našimi výrobky doplňuje:)

V létě 2019 jsem zaregistroval, že kamarád Petr dává dohromady řadu výrobků - tekutých chelátových minerálů. A když do toho začal zkoumat hydrataci u sportu, a začal vymýšlet složení "úplně jiného ionťáku" (slogan jsem mimochodem dodal já:), dali jsme se trochu dohromady.

Začal jsem se starat o instagramový profil @minerals_70, obvolal jsem známé cyklisty a běžce, zkoušel znalařit i ty, co jsem neznal. A samozřejmě jsem všechny výrobky umístil na web, ještě ten den, co jsme je namíchali, stočili a zabalili.

Čím si mě výrobky i Petrův přístup získaly:

Celá řada minerals70 si na nic nehraje: Vše je vymyšleno tak, aby zákazník dostal - a mohl používat - čisté a funkční výrobky. V produktech nenajdete sladidla, dochucovadla, konzervanty... 

Proč: Základem všech výrobků je solanka - koncentrát z Velkého solného jezera. Sám o sobě obsahuje 70 + minerálů a stopových prvků, má vysoký obsah přírodního hořčíku. A naopak nízký obsah sodíku. Takže je slaný, ale nemá nežádoucí účinky kuchyňské soli (chloridu sodného). Samotný koncentrát se prodává jako Mineral Drops. A můžete ho použít místo minerálek pro zajištění pitného režimu během dne, jako doplnění minerálů, anebo jako přísadu třeba do polévek: To je vhodné pro kardiaky - pokrm bude slaný, ale bez sodíku / chloridu sodného.

V případě výrobků Liquid Magnesium, Liquid Ferrum a Liquid ZincumSelenium se do koncentrátu přidávají bis-glycináty / cheláty hořčíku, železa a zinku. Ty vynikají vysokou vstřebatelností organismem.

Až 95% takto získaných minerálů tělo skutečně vstřebá a spotřebuje. Na rozdíl od anorganických forem minerálů (oxidy, uhličitany, sírany...), které jsou obsaženy ve většině doplňků stravy. Ty mají vstřebatelnost do max. 10%...

A naopak - pokud je koupíte v tabletách - dostanete "extra" porce plnidel, leštidel, antispékavých látek. A ty tělo opravdu nepotřebuje:)

"Zvláštní případ" je pak ioniLyte - koncentrát pro přípravu iontových nápojů.

Ten je vymyšlen tak, že vám nahradí ty minerály, a v tom poměru, v jakém je během sportovních aktivit tělo vyloučí ve formě potu. Základem je poměr tří nejdůležitějších složek potu - sodíku, draslíku a hořčíku. Přesně tak, jak tyto soli tělo při sportu ztrácí, je s ioniLyte doplníte. A účinně zabráníte vzniku křečí. To je potvrzováno ze všech stran - běžci, cyklisty...

Sportujte #bezkreci ! Jako Tomáš Bábek, Dominik Skokan, Tomáš Štverák... a mnoho dalších!

U nové řady AquaHEMP je to podobné: konopné výrobky dával Petr se synem dohromady přes rok. Teprve až si byli na 100% jistí výsledkem, jsme dali 20 prvních výrobků této řady na trh.

Detaily chystáme - stejně jako první uživatelské recenze. 

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

NTMzOGNiNz